Verhoog uw cashflow

icon-winst

Laat uw klant na het afronden van de opdracht aftekenen op de tablet en verstuur uw factuur direct. Bij veel bedrijven verstrijkt veel tijd tussen het afronden van de opdracht en de facturering. De factuur gaat gemiddeld pas vijf tot twintig dagen na de opdracht voltooiing de deur uit. Door het automatiseren van uw buitendienst stuurt u uw facturen op dezelfde dag. Een ander voordeel is een meer actueel inzicht in uw onderhandenwerk en de gemaakte uren van monteurs op opdrachten. Uw monteurs schrijven de uren immers per dag.

 

Bekijk wat deze besparing financieel kan opleveren.


Maak uw administratie efficiënter

icon-beter

Nemen uw administratief medewerkers de handgeschreven rapporten en urenbriefjes van de monteurs handmatig over? Die werkwijze leidt tot fouten, bijvoorbeeld door onleesbare uren met een incorrecte factuur tot gevolg. De factuur wordt vaak niet of later betaald door de klant, met alle nadelige gevolgen voor de cashflow.

 

Met een mobiele oplossing hoeven uw administratieve medewerkers niet langer onderhoudsrapporten, timesheets of lijsten van gebruikte onderdelen handmatig in te voeren in uw administratieve programma.

 

Bekijk wat deze besparing financieel kan opleveren.


Verhoog uw winst

icon-verhoog

Een app zal u veel papierwerk besparen. Uw backoffice krijgt meer tijd voor ´productieve´ bezigheden, zoals gesprekken met klanten. Daarnaast hebben de monteurs hun administratie sneller op orde (geen weekstaten e.d. meer) en dus meer tijd voor de klant. Uw bedrijf groeit zonder extra personeel. U doet meer opdrachten, boekt een grotere omzet, vergroot uw klantenbestand en/of verbetert uw dienstverlening.

 

Bekijk wat deze besparing financieel kan opleveren.


Bespaar op middelen

icon-middelen

Wie monteurs de weg op stuurt, krijgt te maken met veel telefoonverkeer. De monteur wil informatie over reserveonderdelen o.i.d. Omgekeerd grijpen uw planners bij ongeplande taken vaak naar de telefoon om te achterhalen of een van uw monteurs beschikbaar is en de gegevens van de klus door te geven. Met een mobiele oplossingbespaart u tijd en middelen. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoonrekening en drukwerk. Met een eventuele overstap van de laptop naar een tablet bespaart u verder op de beheer- en aanschafkosten.

 

Bekijk deze besparing financieel kan opleveren.


Bespaar op overuren

icon-uren

De geo-planning zorgt dat de dispatcher de werkuren van de monteur beter kan optimaliseren door opdrachten en routings goed te combineren. Geolokalisatie kan met bestaande technologie eenvoudig ingevoerd worden. Een mobiele oplossing met een geïntegreerd geolokalisatiesysteem zal leiden tot een spectaculaire daling van de overuren. Wanneer een monteur aan een opdracht begint, gaat de klok automatisch lopen. Is hij klaar, dan vraagt hij de goedkeuring van de klant (een elektronische handtekening) en stopt de klok automatisch. De combinatie van de opdrachtenlijst, de goedkeuring door de klant en tracking van zijn gps-signaal zorgt ervoor dat de uren efficiënt worden gebruikt.

De administratie van de monteur gebeurd bovendien voortaan geheel in de tijd van de klant, geen overuren meer voor de administratie.

 

Bekijk wat deze besparing financieel kan opleveren.

 

Planningsoverzicht - buitendienst automatiseringUrenoverzicht - buitendienst automatisering Vragen?

Neem contact met ons op