AFAS details

 Uren schrijven

Met DBAfas kunnen medewerkers heel eenvoudig en veilig hun uren schrijven, waar ze ook zijn. Op basis van de projecten in Profit/AFAS online kunnen de medewerkers hun “directe” uren invoeren, aanpassen en laten tekenen door de opdrachtgever, dat kan aan het eind van de dag, eind van de week of na afronding van het project. Uren kunnen ook in Profit goedgekeurd worden en als de periode in Proft dicht staat kunnen uren niet meer opgevoerd of aangepast worden. Ook de “indirecte” uren kunnen geschreven en aangepast worden door de medewerker en een 40 uurs controle behoort tot de standaard.

 

Een medewerker hoeft zich niet druk te maken over de urencode waar hij/zij op moet schrijven. De medewerker schrijft simpelweg de uren met een starttijd en eindtijd. De regels of bepaalde uren overwerk zijn cq. tot extra salaris leiden zitten in de app en zijn door het bedrijf in te stellen (CAO).

 

 

 


 

AFAS projecten

 Zeer gebruikersvriendelijk

Als er bijvoorbeeld uren geschreven worden van 04:00 uur tot 10:00 dan zal de app hier twee boekingen van maken in Profit, van 04:00 tot 06:00 op urencode 130% en van 00:60 tot 10:00 op urencode 100%. Ook als de medewerker bijvoorbeeld van zaterdag 23:00 uur tot zondag 7:00 schrijft, zal dat leiden tot 3 boekingen, van za 23:00 tot 24:00, van zondag 0:00 tot 6:00 en van 6:00 tot 7:00.

De app kan aangepast worden aan de behoefte van de klant. Van een gratis aanpassing om het logo en de huisstijl van de klant in de app te zetten tot het toevoegen van extra functionaliteit. Het registreren van het materieelgebruik is onderdeel van de standaard oplossing.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>